Speuren kan met iedere hond

Je kunt met iedere hond speuren. Je kunt met het speuren een doel hebben, je kunt het gewoon leuk vinden om met jouw hond te speuren, je kunt fanatiek met jouw hond willen speuren, het kan zijn dat je steeds meer wilt leren, maar dat hoeft niet. Je kunt alle kanten op.

Je kunt zeker ook met jouw hond speuren als hij uitvalt naar andere honden, want speuren met jouw hond is bij Hond en Baas / Speurhondenschool Lelystad individueel en in een prikkelarme omgeving. In eerste instantie, want afhankelijk van wat je wilt, kan dit veranderen.

Je bent bij mij zeker ook welkom met jouw hond als hij uitvalt, want het hebben van en speuren met een hond die uitvalt, is mijn `ding`. Ik help jou en jouw hond graag als jij een probleem hebt omdat jouw hond uitvalt. Ik help jou graag als je dat wilt veranderen. En speuren met jouw hond kan daarbij helpen.

Ik snap heel goed wat jij meemaakt, als jouw hond uitvalt. Want ik had ook een hond die veel ruimte nodig had, een hond die uitviel, naar andere honden. En wat hield ik van hem.

Op het Kynocongres 2016, ging over pathologisch gedrag bij honden. Voor mij als gedragstherapeut voor honden natuurlijk enorm interessant. Waar de laatste spreker het die dag over had raakte mij enorm. Want een hond die uitviel naar andere honden, die had ik zelf ook.

Wat mij zo raakte was dat het hebben van een hond die uitvalt voor de eigenaar een hele zorg is. Je wilt als eigenaar van een uitvallende hond hulp voor je hond, maar ook hulp voor jezelf. Want stress is besmettelijk, van eigenaar op hond, maar ook van hond op eigenaar.

Ik wil met mijn kennis over hondengedrag en ervaring op dit gebied als eigenaar van een uitvallende hond anderen helpen. Coachen van eigenaren, speuren of spiegelen met honden die uitvallen, daar kan ik als coach die gericht is op verandering wel wat mee!

Kan ik jou ook helpen?

Wil je vrijblijvend meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.