Opleiding

Bij Hond en Baas | Speurhondenschool Lelystad worden ook opleidingen verzorgd voor mensen bezig of werkzaam in de honden branche.

Zelf een hondenschool

Wil jij de honden in jouw hondenschool, praktijk, business of wat je ook professioneel of hobby matig met honden doet, óók met hun neus aan het werk zetten?

Wil jij als professional de beginselen van zoeken, speuren en geurdetectie leren zodat je de basis hiervan óók aan jouw cursisten kunt aanbieden?

Ik leer jou wat jij graag wilt leren.

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken of en hoe ik jou kan helpen.

Je wilt jouw cursisten en hun hond ook gaan uitdagen met:

Snuffelen aan
* Reddingshondenwerk ( zoeken)
* Hypo’s of andere geuren signalen ( geurdetectie)
* Vermisten opsporen ( speuren)

Werk jij of wil jij gaan werken met honden en hun eigenaren?
Wil jij de honden van jouw cliënten ook uitdagen met hun neus?

Doe dan de instructeurs cursus neuswerk!

Cursus neuswerk voor Instructeurs

  • basis oefeningen
  • 3 modules: zoeken, geurdetectie en speuren
  • praktische coachingslessen
  • afgestemd op wat voor jouw situatie belangrijk is
  • individueel (of in kleine groepjes)

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De cursus wordt gegeven door Sjoukje Lautenbach, Hond en Baas |Speurhondenschool Lelystad, Groene Velden 43 in Lelystad.

Je kunt deze cursus individueel volgen of met een aantal andere deelnemers.

Maatwerk

De cursus is een maatwerk leertraject waarin je door middel van coaching lessen, het maken van reflectie verslagen en trainingsplannen je eigen cursus neuswerk maakt.

De cursus mag gedaan worden met je eigen hond indien jouw hond sociaal is naar mens en hond, en eventueel enige tijd rustig in de auto of bench kan verblijven.

Waarom deze cursus

Lees daarover meer door op deze link te klikken

Eerst zelf ervaren

Dat kan. Je kunt bijvoorbeeld met een groepje instructeurs van je eigen hondenschool meedoen aan een Workshop Neuswerk Voor Instructeurs.
Je krijgt dan een indruk van wat je gaat leren in de cursus neuswerk voor instructeurs.

Interne opleiding instructeur speuren

Als jij al enige tijd speurt (bij speurhondenschool Lelystad) dan is het ( als je bij het team past en gevoel voor mensen en honden en speuren met honden hebt), wellicht mogelijk om intern door Sjoukje opgeleid te worden zodat je ook lessen in praktijkspeuren kunt gaan geven bij Speurhondenschool Lelystad. Dit is een individueel traject en de opleiding wordt op maat gegeven.

Als instructeur praktijkspeuren ben je bezig met een vorm van speuren die verder gaat dan de basis principes van speuren die in de bovenstaande cursus gegeven worden. Je leert verschillende honden en verschillende bazen begeleiden om stapsgewijs en in verschillende contexten succes te hebben tijdens het speuren.

Als instructeur praktijkspeuren ga je lessen geven binnen de Speurhondenschool Lelystad. Je hoeft dus geen eigen bedrijf te beginnen.

Contact

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×